skip to Main Content

Residència per gossos i gats. La teva mascota estarà a les millors instal·lacions amb molts companys de vivències.

La nostra residència està situada a Palau-Solità i Plegamans, a 20 minuts de Barcelona i comptem amb unes àmplies instal·lacions, preparades per a la teva mascota.

Estem envoltats per un ampli prat verd on els gossos passen les seves hores d’esbarjo: surten a passejar lliurement, fan exercici repetides vegades al llarg del dia… sempre sota el control del cuidador.

A més, comptem amb una bona piscina, ideal per millorar determinades tècniques del teu animal de companyia. La residencia esta videovigilada les 24h del dia.

Lluny del ritme frenètic de la civilització, però ben a prop de casa teva.

 

Si el teu gos o gat mai ha estat en una residència canina, i pots necessitar els nostres serveis, t´oferim la possibilitat de viure una adaptació durant dues hores, de manera gratuïta.

El teu gos o gat podrà estar durant una hora al box on dormen i una hora als patis d’esbarjo en el cas de gossos i a la sala de jocs en el cas dels gats.
Ells podran viure l’experiència i tu conèixer la seva reacció.

Si vols conèixer la nostra residencia tan sols has de venir i us farem una visita guiada per les nostres instal·lacions.

Només a la temporada baixa, de dilluns a divendres de 10:00 a 12:00 i de 15:00 a 17:00 hores, i els dissabtes de 10:00 a 12:00 hores.

LES INSTAL·LACIONS

Back To Top