skip to Main Content

 El millor allotjament pel teu gos o gat a Palau Lord Can.

Departaments individuals amb les comoditats que el teu millor amic necessita.

Els nostres boxes d’allotjament estan especialment pensats i dissenyats per a la comoditat de la teva mascota.

 

Els gossos i els gats estan allotjats en zones diferents, expressament preparades per cada un d’ells i les seves característiques, però sempre en departaments individuals (excepte pels casos en què s’indiqui el contrari).

Els gats els acollim en àmplies gàbies d’interior, mentre que els gossos els ubiquem en boxes interiors amb sortida a l’exterior perquè tinguin la llibertat de descansar allà on estan més acostumats o on els vingui més de gust, segons el clima. Entre box i box hi ha un aïllament completament segur per tal que els gossos no es vegin entre sí i evitant, a la vegada, situacions de confrontació o estrès.

Menjadores, llit encoixinat, abeuradors d’aigua automàtica i tot allò que el teu gos o el teu gat requereixi per sentir-s’hi còmode i com a casa; treballem pel seu benestar animal.

Una de les mesures que es prenen i ajuden als amos a veure el comportament de l’animal, consisteix en portar un dia durant una llarga estona l’animal al centre i deixar-lo durant aquest temps en un dels nostres boxes mentre el propietari passeja per les instal·lacions. Passada una estona es va a visitar l’animal per comprovar la seva adaptació a les instal·lacions.

Boxes per al teu gos

Boxes espaiosos i totalment equipats per a la comoditat del teu amic.

VEURE MÉS

Boxes per al teu gat

Boxes espaiosos i totalment equipats per a la comoditat del teu amic.

VEURE MÉS
Back To Top