skip to Main Content

 La higiene i la salut de l’animal, són pilars fundamentals de la nostra filosofia a Palau Lord Can.

LA MILLOR HIGIENE PELS ANIMALS

A Palau Lord Can ens prenem molt seriosament les normes d’higiene, neteja i salut de la nostra residència.

 

De bon matí fem una primera tanda de neteja i desinfecció de tots els boxes. Tots els boxes son meticulosament netejats tan a la part interior com exterior, tan si l’animal l’ha embrutat com si no.

La resta del dia el nostre personal va passant revisió periòdica de cadascun dels boxes per si cal alguna mena d’actuació i finalment a última hora de la tarda, tornem a fer una neteja completa de tots els boxes.

LA SALUT DE L’ANIMAL, ÉS EL PRIMER

A la nostra residència només es permet l’estada d’animals que estiguin identificats amb microxip donat d’alta i amb la seva cartilla sanitària, al dia de vacunacions.

 

És molt important per a la seva mascota i per a la resta d’hostes de la nostra residència que tots els animals estiguin al dia de les vacunacions i en perfecte estat de salut per evitar qualsevol contagi entre ells.

Per complir aquest requisit i si la seva mascota no està al dia de les vacunacions, pot fer una visita dies abans de allotjar-ho en la nostra residència i el nostre equip de veterinaris el posarà al dia de totes les vacunes que la seva mascota pugui necessitar.

Back To Top