skip to Main Content

Residència per gossos i gats. La teva mascota sortirà ensenyada gràcies a un ensinistrament a través de la formació de l’amo.

Els nostres cursos d’ensinistrament estan enfocats a ensenyar a l’amo a educar a la seva mascota.

Pensem que és molt més útil que l’amo de l’animal tingui els coneixements necessaris per anar educant a la seva mascota durant tots els anys de la seva convivència.

Després d’anys treballant amb els gossos i els seus amos, l’experiència ens diu que sempre és millor que l’amo una vegada acabada la seva formació, no ens necessiti per solucionar cadascun dels reptes que puguin anar sorgint en la convivència amb la seva mascota.

CURSOS D’ENSINISTRAMENT DE GOSSOS DE 40 SESSIONS

Els nostres cursos duren aproximadament 40 sessions que s’imparteixen durant els matins dels dissabtes i diumenges. En aquestes sessions l’amo ensinistrarà al seu gos amb les indicacions que li va donant l’instructor. Una vegada acabat el curs, si l’amo segueix amb disciplina les pautes d’educació de la mascota, l’èxit està assegurat.

Alternativament i si ho desitja el client, tenim un altre mètode d’ensinistrament que consisteix a confiar-nos al seu gos en les nostres instal·lacions durant el temps de l’ensinistrament i aproximadament en 1 mes, la seva mascota haurà estat totalment ensinistrada i entrenada pels nostres especialistes. Una vegada finalitzat el procés, el nostre client assistirà a un parell de sessions on se li ensenyarà a aprofitar l’après per la mascota.

VULL REBRE MÉS INFORMACIÓ
Back To Top